Bo i grønne omgivelser med kort vei til offentilg kommunikasjon, forretninger og marka!

Rødsåsen er et sentralt, landlig og familievennlig boligområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud.

Heggedal sentrum har et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rimi. Ønsker du ytterligere service – tilbud er Asker sentrum lett tilgjengelig med både Tog og bil. Offentlig kommunikasjon med buss og tog finnes i kort gangavstand fra boligene. Eiendommen har gangavstand til Heggedal barne – skole med SFO. Det er også kort vei til Hovedgården ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området.

Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, apotek og bibliotek m.m. Heggedal har kulturpub, kunstfagskole, galleri og et stort idrettslag med mange medlemmer. Det er fine turområder i Kjekstadmarka, Vardåsen og Dikemark, samt kort vei til preparerte skiløyper vinterstid. Det er også kort vei til Gjellumvannet med fine bademuligheter. Heggedal er i vekst og er et satsningsområde i Asker kommune.

Adkomst

Følg Vollenveien gjennom Heggedal sentrum. Vollenveien går over i Heggedalsveien og etter 30 meter, sving til venstre inn Åmotveien og følg Åmotveien ca. 1300 meter. Eiendommen ligger til høyre innerst i en stikkvei og er skiltet.

Beskrivelse av boligene

Boligene er tilpasset tomtens topografi og er fint plassert på tomten med en solrik beliggenhet og flotte utsiktsforhold. Bygningskroppene er tilpasset terrenget for å gi en best mulig utnyttelse av både boligenes areal og uteområde. Boligene oppføres I en moderne og tidsmessig arkitektur med areleffektive planløsninger. Noen av boligene har hovedinngang I øvre plan, andre I nedre plan, avhengig av beliggenhet på området.

  • Gode arealeffektive løsninger
  • Store oppholdsrom med gode lysflater
  • 2 delikate bad
  • Flere av boligene har praktikantdel
  • Carport
  • Store, solrike terrasser
  • Gode sol- og utsiktsforhold

Kontakt oss

pprivatmegleren

Marius André Østberg

Eiendomsmegler

+47 92 64 65 87
Marius.Andre.Ostberg@privatmegleren.no

Axer Eiendom AS

Utbygger

+47 22 03 81 00
post@axer.no